Advokatkontor i hovedstaden

Med fokus på personlig oppfølging, effektiv resultatoppnåelse og fullservice, hjelper Gille Advokater i Oslo deg å nå dine mål

Advokatene

Juridisk bistand for bedrifter siden 2007

Nisjefirmaet Gille Advokater DA består av meget erfarne advokater med høy grad av spesialisering, ekspertise og bransjeinnsikt innen IT, entreprise, offshore og offentlige anskaffelser. Selskapet ble etablert i Oslo i 2007. 

Grundig forarbeid

Som med mye annet, er godt forarbeid helt avgjørende for å oppnå ønsket resultat i en sak. Vi sørger for å innhente alt som finnes av informasjon, slik at vi er godt rustet for å representere deg på best mulig måte.

God oppfølging

Å gå rettens vei er for mange et stort steg å ta. Gjennom tett dialog og god oppfølging, bestreber vi å gjøre prosessen mest mulig enkel og effektiv for våre kunder. Vi er alltid tilgjengelig for våre klienter.

Moderne metoder

Vi lever i et samfunn som er i stadig endring – også når det kommer til teknologiske verktøy og prosesser. Vi benytter moderne systemer som gjør at vi kan holde tett kontakt med våre klienter og føre en mest mulig ryddig og effektiv sak.